foto

Flavio Peniche

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Cuentas claras
Sangre prisionera
1996 El llamada de la sangre
1992 Jefe de vigilancia
1991 Los meseros mitoteros

TV seriály

2018 Enemigo Íntimo (TV seriál)
2014 Señora Acero (TV seriál)
2013 El Señor de los Cielos (TV seriál)
2008 Traición, La (TV seriál)
2007 Zorro: Meč a růže (TV seriál)
1999 Háblame de amor (TV seriál)
1998 Perla (TV seriál)
1992 María Mercedes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky