foto

Olga Sidorova

  • nar. 15.6.1976 (43 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Platon
2007 Krik v noči (TV film)
Pirožki s kartoškoj (TV film)
2002 Tretějskij suďa (TV film)
V dviženii
2001 Udar Lotosa
2000 Puberta
1998 Děň polnolunija
Retro vtrojom
Sočiněnije ko Dňu Pobědy

TV seriály

2013 Ment v zakoně (TV seriál)
Mstitěl (S07E04)
2004 Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
Na viraže (TV seriál)
2003 Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
Undina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky