foto

Masahiro Kobajaši

  • nar. 6.1.1954 (65 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2009 Wakaranai
2008 Koisuru kanojo, nishi e.
2007 Ai no yokan
2006 Cinderella ni Naritai! (TV film)
2002 Hôtei arashi Bengoshi Inukai Bunsuke (TV film)

TV seriály

2016 Arashi no Namida (TV seriál)
2013 Rasuto Dina (TV seriál)
Saikó no rikon (TV seriál)
2011 Utsukushii Rinjin (TV seriál)
2009 Uramiya honpo reboot (TV seriál)
2008 Gonzo: Densetsu no Keiji (TV seriál)
Guren Onna (TV seriál)
Shoni Kyumei (TV seriál)
2006 Teru Teru Ashita (TV seriál)
2003 Široi kjotó (TV seriál)
1998 Ao no Jidai (TV seriál)

Dokumentární

2008 Krycí jméno Melville (TV film)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2017 Umibe no Lear

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace