foto

Hanro Smitsman

  • nar. 1967
    Breda, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Broeders
2013 20 lží, 4 rodiče a jedno malé vajíčko
2011 Vakantie in eigen land (TV film)
2010 Garden party (TV film)
Schemer
2008 Skin
2006 Raak
2005 Allerzielen
2004 Dajo
Engel en Broer

TV seriály

2018 Ik weet wie je bent (TV seriál)
2016 Vlucht HS13 (TV seriál)
2015 De Affaire (TV seriál)
2013 Ontmaskering van de Vastgoedfraude, De (TV seriál)
2008 Roes (TV seriál)
2006 Van Speijk (TV seriál)

Dokumentární

2009 De Punt (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Engel en Broer

Herecká filmografie

Filmy

2005 Allerzielen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky