foto

Michail Stankevič

  • nar. 18.8.1980 (39 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Černovik
2010 Unaveni sluncem 2: Odpor
2008 Zajatec
2004 Proščajtě, doktor Frejd!

TV seriály

2019 Mamy čempionov (TV seriál)
Černov (TV seriál)
2018 Kop (TV seriál)
Svaďby i razvody (TV seriál)
2017 Děmon revoljucii (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Operetta kapitana Krutova (TV seriál)
Parfjumerša 3 (TV seriál)
Poslednij dovod (TV seriál)
Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
Žena policejskogo (TV seriál)
2016 Komanda (TV seriál)
Margarita Nazarova (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
Vy vsjo meňa besitě (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
2015 Eti glaza naprotiv (TV seriál)
Kryša mira (TV seriál)
2014 V čas bedy (TV seriál)
2013 Umnik (TV seriál)
2012 Doroga na ostrov Paschi (TV seriál)
2011 Kontrigra (TV seriál)
Objekt 11 (TV seriál)
Puli Robin Guda (E10)
Svetofor (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Stavki sdělany (S02E11)
Čas Volkova (TV seriál)
Paparacci (S05E20)
2010 Institut blagorodnych děvic (TV seriál)
Vsjo radi těbja (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Něvinovnyj (S02E06)
2008 Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
2007 Moja Prečistěnka (TV seriál)
Ogoň ljubvi (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Dělo Tureckogo (S04E01)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Ispoveď (S02E11)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Dvojnaja ošibka (S01E13)
Vsegda govori "vsegda" 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky