foto

Iosif Košelevič

  • nar. 20.8.1949 (70 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Komedie ve třetí nápravní

TV seriály

2016 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Čelovek s ružem (S16E12)
2015 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ključ k ubijstvu (S15E10)
2014 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Utrenňaja počta (S14E34)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Ně trogajtě jego (S01E15)
2007 Katěrina (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Kurjer (S03E19)
Jan i Iň (S03E18)
Sumasšedšij vzryv (S03E17)
další epizody (12)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Tělo i dělo (S02E17)
Foto na pamjať (S02E16)
Něputěvaja (S02E15)
další epizody (12)
2005 Brežněv (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Zakon džunglej (S02E02)
Za nědělju do vesny (S02E01)
2001 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vtorženije v častnuju žizň (S01E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky