foto

Natalja Žernakova

  • nar. 7.3.1956 (64 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Krasotka!
2019 Gromkaja svjaz
Kritičeskij vozrast (TV film)
Rychlá želva
Text
2018 Černovik
2017 Izmoroz (TV film)
2016 Vsjo o mužčinach
2013 Podari mne nemnogo tepla (TV film)

TV seriály

2020 Glaza v glaza (TV seriál)
Kaťa i Blek (TV seriál)
2019 #Dětki (TV seriál)
IP Pirogova (TV seriál)
Iděalist (TV seriál)
2018 Ot něnavisti do ljubvi (TV seriál)
Pristavy (TV seriál)
Pulja (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
2017 Bars (TV seriál)
Ljubimcy (TV seriál)
Optimisty (TV seriál)
Spjaščije (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Kidnepping (S01E50)
2016 Podmena (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
Trassa smerti (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Juročka (TV seriál)
Kryša mira (TV seriál)
Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Maněkenščica (S03E20)
2014 Ja bolše ně bojus (TV seriál)
Vesnoj rascvetajet ljubov (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Ubijca (S03E01)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Suďja (S08E13)
Pautina (TV seriál)
Krasnyj Fenix (S08E05)
2013 Karina krasnaja (TV seriál)
Nasledniki (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
ZAGS (TV seriál)
2010 Realnyje pacany (TV seriál)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
Ranětki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky