foto

Malaina Anousaki

  • nar. 1916
    Poros, Řecko
  • zem. 2.4.2000

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Arpa Colla
1979 Taxidi tou melitos
1973 Ioannis o viaios
1972 Souliotes
Sti thyella tis megalis agapis
Stin Poli agapithikame
1971 Mavrolykoi tou vounou kai tou kampou
S' agapo
1970 Kalavryta, 1821
O megalos enohos
Oi gennaioi tou Vorra
Otan imoun 16 hronon
Ypolohagos Natassa
1969 Adynamies
Agonia gia ton erota
Episimi agapimeni
I ora tis alitheias
Kainourgia mera haraxe
Menousis, o leventis tis Ipeirou
Ohi
Paidi mou, agapi mou
1968 Afroditi
Den tha xehaso pote tin morfi tou
I moira mias gynaikas
Katarameni ora
O megalos dihasmos
Vareia katara o dihasmos
1967 Antio gia panta
Homa kai aima
I koinonia mas adikise
Matomeni gi
Monahikos naftis kai to koritsi, O
Nomos tis zois
O methystakas tou limaniou...
Sto katofli tis moiras
1966 Adikia
Dokimasia
I exodos tou Mesolongiou
I moira mas htypise sklira
I parastratimeni
Kane ton pono mou hara
Kapoia mana anastenazei
Kounia pou se kounage...
Oi angeloi tis amartias
Oi asyneiditoi
T'adelfia mou
Thysia
To koritsi me ta vourkomena matia
1965 Afiste me na ziso
Den boroun na mas horisoun
Dipsasmeni gi' agapi
Exileosi
Ftohologia
Glykeia, glykeia mou agapi
I foni mias athoas
Katara me dernei vareia
Me idrota kai dakrya
Me pono kai me dakrya
Pantrevoun tin agapi mou
Sparagmos
Tha ziso gia sena
To fylahto tis manas
1964 Alygisti sti zoi
Horis goneis ki adelfia
Kathe kaimos kai dakry
Lydia
Mas enonei o ponos
Me lygise i ftoheia
Oi epikindynoi
Orfani stous pente dromous
Syghorese me, agapi mou
To koritsi tis Kyriakis
To koritsi tou ponou
Zitianos tis Agapis
Zoi gemati pono
1963 Agapisa kai ponesa
Amarties goneon
Asteria sto vourko
Gia ligi storgi
I kardia tis manas
I mikri zitiana
Iligos
Pligomenes kardies
Poliorkia
To megalo amartima
1962 Agapi grammeni me aima
Agni kai atimasmeni
Elektra
I oraia tis Roumelis
Mana, kane kouragio
Mi varate oloi mazi
Orfani se xena heria
Pagida
Ponemeni mitera
1961 Diamanto
Gi' aftes tis iroides - Ellinida agrotissa
I Betty pantrevetai
I zoi mou arhizei me sena
Karagouna
Mana mou, parastratisa
Mas klepsane tin Golfo
O golgothas mias athoas
O thanatos tou pallikariou
To drama mias amartolis
1957 To paidi tou dromou
1949 Dyo kosmoi

TV seriály

1988 Gia mia kainourgia zoi (TV seriál)
1983 I lampsi ton astron (TV seriál)
1972 Ena fos stin omihli (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky