foto

Kostas Hatzihristos

  • nar. 1921
    Salonica, Řecko
  • zem. 3.10.2001
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Alexandros kai Aiche
1999 Athanatoi... Xevrakotoi kai Oraioi (TV film)
1998 Skai Nyfi... Skai Gabros (TV film)
1989 Oi kyverniseis peftoune, alla ta pampers menoun
1988 Enas batsos me tsarouhia
Kai to proto klarino
1987 Enas pilotos gia petama
1986 O gios tou parta ola
1981 Agries kotes
1979 Gynaikes sta opla
1972 I Aliki diktator
1971 Thymios enantion Tsitsou
1970 Ena bouzouki alloiotiko apo t' alla
Enas hippys me tsarouhia
O apithanos
Ti kanei o anthropos gia na zisi
1969 Kakos, psyhros ki anapodos
O anthropos pou gyrise apo ta piata!
1968 Hatziringo o tromeros
O tyherakias
1967 Siko, horepse syrtaki
1966 Ena karavi Papadopouloi
Fos... nero... tilefono, oikopeda me doseis
O Meletis stin Ameso Drasi
O tetraperatos
1965 Ohi, ...kyrie Johnson
Praktores 005 enantion Hrysopodarou
1964 Enas zorikos dekaneas
I soferina
O paras kai o foukaras
O thalassolykos!
Oi klironomoi
1963 Kazanovas
O Thymios sti hora tou strip-tease
O anipsios mou, o Manolis
O kos pterarhos
O tavromahos prohorei!..
Tis kakomoiras
1962 O Mihalios tou 14ou Syntagmatos
O dimos apo ta Trikala
O taxitzis
Pezodromio
1961 Kapetanios gia... klamata
O skliros andras
To exypno pouli
To paidi tis piatsas
1960 Makrykostaioi kai Kondogiorgides
O thymios tahei 400
Ta dervisopaida
1959 Diakopes stin Kolopetinitsa
Drakoulas & Sia
Erotas... me doseis
I Liza toskase
Krystallo
Laos kai Kolonaki
Na zisoun ta ftohopaida
O Ilias tou 16ou
O Thymios takane thalassa
Sarakatsanissa
1958 Gerakina
O komis... Hatzihristos
1957 Ehei theio to koritsi
Jeep, periptero ki agapi
Manoula, thelo na ziseis
Maria Pentagiotissa
Oi treis detectives
Ta tria paidia Voliotika
Tsarouhi... pistoli... papigion...
1956 Dollaria kai oneira
Kynigontas ton erota
Oi trakadoroi tis Athinas
Poios tha plirosi to marmaro
Ta kothonia tou Syntagmatos
1955 Golfo
O agapitikos tis voskopoulas
Piasame tin kali
Ta tria mora
1954 Nyhtes tis Athinas
Oi treis drapetai tou frenokomeiou
1952 O pyrgos ton ippoton
1939 Nyhta horis ximeroma

TV seriály

1991 Deka mikroi Mitsoi (TV seriál)
1977 O taxitzis (TV seriál)
1974 To palio to katostari (TV seriál)

Dokumentární

1978 Parastasi gia ena rolo - a.z.
1968 I Athina meta ta mesanyhta
1962 I Athina ti nyhta

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky