foto

Thomas Klestil

  • nar. 4.11.1932
    Wien, Wien, Rakousko
  • zem. 6.7.2004 (71 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Haider lebt - 1. April 2021 - a.z.

TV seriály

1994 Monte Video (TV seriál) - a.z.

Dokumentární

2016 Baumeister der Republik (TV seriál) - a.z.
2011 Zeit.geschichte (TV seriál) - a.z.
2007 Menschen & Mächte (TV seriál) - a.z.
2002 Kronen Zeitung - Tag für Tag ein Boulevardstück

TV pořady

2007 Willkommen Österreich (TV pořad) - a.z.
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad) - a.z.
2002 Sendung ohne Namen (TV pořad) - a.z.
1975 Österreich-Bild (TV pořad) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky