foto

Lakis Mihailidis

  • nar. 21.11.1932
    Thessaloniki, Řecko
  • zem. 22.3.2010 (77 let)
    Thessaloniki, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 armege lagous kai koureve helones
1999 SimiTitanikos (TV film)
1994 Apo to wx sto pasok
1993 Parta Kosta kai kanta Composta (TV film)
1989 Gyftos kai goiteia
O protaris kai i Rita
Ta didyma
Tamtako prohora ksevromisse ti hora
1988 I souper marka
Kai deilos kai tolmiros
O Tamtakos sto Naftiko
1987 Enas pilotos gia petama
I vasilissa tis rengas
O kontos me to papaki
1986 Arhontissa
Ela tora... pou leipei o andras mou
Erastis gia klamata - scénář, divadelní hra
Klepste mas ki afiste mas
O gyftoaristokratis
O treloksenihtis
1985 Moutro... to moutraki
O agalitsas: Ena exagomeno koroido
Po, po! Manoulia mana mou!
Psilos, lignos kai pseftaros
Rakos... No. 14, kai o protos bounakias
1984 An itan to violi pouli...
Mantepse ti kano... ta vradya
Trellos eimai oti thelo kano!..
1983 I sidira kyria
To psonio
1982 Ego... kai to pouli mou
I manoula, to manouli kai o paidaros - scénář, divadelní hra
1981 Enas kontos tha mas sosei! - scénář, divadelní hra
Garsoniera gia deka
1980 Rena... na i efkairia
1979 Gynaikes sta opla
1973 O aisiodoxos
1972 7 hronia gamou - scénář, divadelní hra
Ap' t' alonia, sta salonia
I Aliki diktator
O antifasistas
1971 Agapisa mia... polythrona
Diakopes stin Kypro mas
Ena agori... alloiotiko ap' t' alla
Ethelontis ston erota - scénář, divadelní hra
I zavoliara
O Manolios stin Evropi
O faflatas
Piso mou s' eho, satana
1970 Ego rezilepsa ton Hitler
Empaine, Manolio!
Ena asteio koritsi
1969 Enas magas sta salonia
I arhontissa tis kouzinas
I daskala me ta xantha mallia
I neraida kai to palikari
I oraia tou kourea
Isaia... mi horeveis
O paramythas
To leventopaido
To... thyma
1968 Hatziringo o tromeros
I arhontissa ki o alitis
I ziliara
O pseftis
O trellos tahei 400
O tyherakias
To koritsi tou louna park
To pio labro bouzouki
1967 Dimitri mou... Dimitri mou
Enas apentaros leftas
I hartorihtra
I paihnidiara
O gerontokoros
Patera, katse fronima... - scénář, divadelní hra
To pio labro asteri
Viva Rena
1966 Eispraktor 007
Fifis, o aktypitos
I Kleopatra itan Antonis
I vouleftina
O Meletis stin Ameso Drasi
O xypolytos pringips - divadelní hra
1964 O thalassolykos!
1963 O anipsios mou, o Manolis
O tavromahos prohorei!..
1962 O Mihalios tou 14ou Syntagmatos
1961 To paidi tis piatsas

TV seriály

1993 I kali... pethera (TV seriál)
1992 Eimai o prothypourgos (TV seriál)
1989 Epitheorisi, epitheorisi (TV seriál)
1981 O filarakos mas (TV seriál)
1977 Istories horis dakrya (TV seriál)
O taxitzis (TV seriál)
1976 Mia Athinaia stin Athina (TV seriál)
1972 Istories tis nyhtas (TV seriál)
1966 Oikogeneia Tamtourla (TV seriál)

Dokumentární

1962 I Athina ti nyhta - divadelní hra

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky