foto

Jana Kuc

  • nar. 15.4.1978 (41 let)
    Krasnokamensk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ně para
2011 Tolko ty (TV film)

TV seriály

2016 Vtoroje zrenije (TV seriál)
2014 Moj ljubimyj papa (TV seriál)
Provokator (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Tretij zajac (S08E03)
2013 Ljudmila (TV seriál)
2012 ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 Lektor (TV seriál)
2010 Byla ljubov (TV seriál)
Nanoljubov (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)
Mesť Dikogo (S01E16)
Orděna i medali (S01E12)
2008 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Jachtsmen (S03E22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky