foto

Christopher Walters

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Faraway Eyes
2019 Swing Low
2018 An Unwanted Guest
2016 Everglades
2013 Goat
2011 Man America
2009 Blood Night: The Legend of Mary Hatchet
2004 Cake

TV seriály

2013 Maron (TV seriál)

Dokumentární

2015 Debt of Honor: Disabled Veterans in American History
2014 Dreaming Against the World
2006 Gurmetův průvodce po Zemi (TV seriál)
Project Jay (TV film)

TV pořady

2016 45 Jokes About My Dead Dad (TV pořad)
2014 Jak vzniká astronaut (TV pořad)

Střihačská filmografie

Filmy

2004 Cake

Producentská filmografie

Filmy

2018 An Unwanted Guest

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky