foto

Jurij Sapronov

  • nar. 25.3.1964 (55 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2016 Molot
Žili-byli my
2013 Sobačij raj
Ženskij děň
Žízeň
2012 Nevěra
Poklonnica
2011 Dom na obočině
2007 Antidur
1996 Žjostokoje vremja

TV seriály

2019 Černov (TV seriál)
2018 Lastočka (TV seriál)
Odna žizň na dvoich (TV seriál)
Svetlana (TV seriál)
2017 Bars (TV seriál)
Chožděnije po mukam (TV seriál)
Dvoje protiv smerti (TV seriál)
Něpokornaja (TV seriál)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Prospekt oborony (TV seriál)
2016 Pjanaja firma (TV seriál)
2015 Džuna (TV seriál)
2014 Dobroje imja (TV seriál)
Majja (TV seriál)
S čego načinajetsja Rodina (TV seriál)
Samara 2 (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Taljanka (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
Vsjo snačala (TV seriál)
2013 Byvšaja žena (TV seriál)
Durnaja krov (TV seriál)
Dělo česti (TV seriál)
Major policii (TV seriál)
Ně ženskoje dělo (TV seriál)
Rokovoje nasledstvo (TV seriál)
Vasilisa (TV seriál)
Vsjo budět chorošo (TV seriál)
Žiť dalše (TV seriál)
2012 Iděalnyj brak (TV seriál)
Otryv (TV seriál)
Samara (TV seriál)
Viktorija (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
2011 Robinzon (TV seriál)
Zabytyj (TV seriál)
2010 Ličnoje dělo kapitana Rumina (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
2009 Ljubov - Ně to, čto kažetsja (TV seriál)
Moskovskij dvorik (TV seriál)
Verbnoe voskresene (TV seriál)
Šalnoj angel (TV seriál)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
2007 Atlantida (TV seriál)
2005 Zona (TV seriál)
2003 Anastázie (TV seriál)
Kobra. Antiterror (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Gorjačaja točka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky