foto

Nenad Djapić

  • nar. 1948
    Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2001 Newenas weite Reise
1995 Russkij parovoz
1994 Horn, Das (TV film)
1993 Ur Ur Ur Grossvater (TV film)
1992 Neujahresfeuer Vedran (TV film)
1991 Sindbad der Luftflieger (TV film)
1990 Staro gvozdje ne rdja
1986 Osveta
1984 Haus Excelsior (TV film)
1983 Tu was, Kanake (TV film)
1981 Peter Gombas Lehr- und Wanderjahre (TV film)

TV seriály

1990 Achterbahn (TV seriál)

Dokumentární

2012 Na cestě (TV seriál)
Na cestě po jižním Togu (S12E22)
2011 Kodjo (TV film)
Můj pradědeček Čingischán (TV film)
Senioři na cestách (TV film)
2010 Africké kořeny - české tančení (TV film)
2008 Tak se tančí tango argentino v Praze (TV film)
1993 Causa Belli

Herecká filmografie

Filmy

1999 Der Vulkan

Scenáristická filmografie

TV seriály

1973 Rappelkiste (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky