foto

Kate Holderness

  • nar. 17.2.1984 (36 let)
    Preston, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2002 Cutting It (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2017 Alžběta I. a její nepřátelé (TV seriál)
Battle for the Throne (E01)
2016 Šest královen Jindřicha VIII. (TV seriál)
Catherine Howard & Catherine Parr (E04)
Katherine of Aragon (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky