foto

Véronique Lecharpy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Maddy E(t)cheban (TV film)
2018 Roches Noires (TV film)
2015 Envers et contre tous (TV film)
2014 Disparus (TV film)
2012 Parle tout bas, si c'est d'amour (TV film)
2010 35 kilos d'espoir (TV film)
2008 Garçon manqué (TV film)
Sa raison d'être (TV film)
2006 Temná minulost (TV film)
2003 Záhadné zmizení (TV film)

TV seriály

2018 Hlasatelka (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Maman a tort (TV seriál)
2012 Inquisitio (TV seriál)
2004 Tajemství jezera (TV seriál)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Hlasatelka (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Maman a tort (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky