foto

Taťjana Augškap

  • nar. 8.12.1961 (58 let)
    Riga, Lotyšsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dominika
2012 Obmeňajtěs kolcami (TV film)
2008 Vremja sčasťa (TV film)
2007 Begljanki
1996 Pionerka Meri Pikford
1987 Sledopyt

TV seriály

2018 Kaťkino pole (TV seriál)
2015 Drugaja žizň Margarity (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
2014 Kak vyjti zamuž za millioněra 2 (TV seriál)
Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
2013 Pravo na ljubov (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
Semejnoje dělo (E23)
Molodožjony (TV seriál)
Mužčina vo mně (TV seriál)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
Ranětki (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Lunatik (E22)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Glavbuch i polcarstva v pridaču (S03E01)
2004 Děti Arbata (TV seriál)
1996 Koroleva Margo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky