foto

Dora Volanaki

  • nar. 1915
  • zem. 15.5.1998

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Odysseův pohled
1989 To hroniko mias moiheias (TV film)
Vereniki (TV film)
1988 Erebos (TV film)
1987 ...kai dyo avga Tourkias
120 decibel
1986 Včelař
1985 Varieté
1984 Cesta na Kytheru
1981 Oi apenanti
Ta opla mou rihnoun louloudia
1980 O anthropos me to garyfallo
1979 Taxidi tou melitos
1973 Ta dentra pethainoun orthia
1972 Erotikes stigmes
1966 O thanatos tou Alexandrou
1964 Amfivolies
Prodosia
1962 Katigoroumenos... o eros
1934 Sas zitoun sto tilefono

TV seriály

1987 Elisavet Martinegou (TV seriál)
1985 Mikres angelies (TV seriál)
1984 Hatzimanouil (TV seriál)
1983 Prodomenos laos: Manto Mavrogenous (TV seriál)
1982 Oi apomahoi (TV seriál)
1981 Oi klironomoi (TV seriál)
1980 Romantikes istories (TV seriál)
1978 I etymigoria (TV seriál)
1977 O fotografos tou horiou (TV seriál)
Pantheoi, Oi (TV seriál)
1975 Foteini Zarkou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky