foto

Leo Townsend

  • nar. 11.5.1908
    Faribault, Minnesota, USA
  • zem. 2.11.1987 (79 let)
    Riverside County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1966 Fireball 500
1965 Jak vycpat divoké bikini
Velké plážové bingo
1964 Bikini Beach
I'd Rather Be Rich
1958 Fräulein
1957 Four Boys and a Gun
The Shadow on the Window
1956 Flight to Hong Kong
1955 A Life in the Balance
Running Wild
White Feather
1953 Dangerous Crossing
Vicki
1952 One Big Affair
1950 Southside 1-1000
1947 That Way with Women
1946 Night and Day
1944 Chip Off the Old Block
1943 The Amazing Mrs. Holliday
1942 Seven Sweethearts - původní scénář
1941 Věčná Eva

TV seriály

1964 Bewitched (TV seriál)
Destry (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 The Patty Duke Show (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)

TV pořady

1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

1976 Hollywood on Trial

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky