foto

Francesco Procopio

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Rita Levi-Montalcini (TV film)
2019 Muž bez tíže
2018 Arrivano i prof
2017 Caccia al tesoro
Gomorroide
2015 All'improvviso un uomo
Effetti Indesiderati
Si accettano miracoli
2013 Sono un pirata, sono un signore
2012 Buona giornata
E io non pago
Il caso Enzo Tortora - Dove eravamo rimasti? (TV film)
Impepata di nozze
2011 Ex - Amici come prima!
2010 Valigia sul letto, La
2009 Fortapaš
2008 Ci sta un francese, un inglese e un napoletano
2007 Nech to být, Johnny!
2006 Amore e libertà - Masaniello
2003 Ospite segreto, L'
2000 Il Partigiano Johnny

TV seriály

2020 L'allieva (TV seriál)
Insieme, Connessi, Finché morte non ci Separi (S03E12)
L'ultima cena (S03E11)
Parkour (S03E10)
další epizody (12)
2018 L'allieva (TV seriál)
Corsa Cieca (S02E12)
Omega come Omicidio (S02E11)
Talento mortale (S02E10)
další epizody (12)
2016 L'allieva (TV seriál)
Quello che non so di te (S01E11)
Un segreto non è per sempre (S01E10)
Ossa (S01E09)
další epizody (11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky