foto

Arkadiusz Kośmider

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Halo, halo, tu mówi Warszawa (TV film)
Negocjator (TV film)
2019 Czapa, czyli śmierć na raty (TV film)
W małym dworku (TV film)
2018 Lato (TV film)
2001 6 dni Strusia
Niech gra muzyka
Tryumf pana Kleksa - set dekoratér
Wtorek
2000 Chlapi nepláčou

TV seriály

2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 12 (S07E12)
Episode 11 (S07E11)
další epizody (13)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S06E13)
Episode 12 (S06E12)
Episode 11 (S06E11)
další epizody (26)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 12 (S04E12)
Episode 11 (S04E11)
další epizody (27)
Hotel 52 (TV seriál) - set dekoratér
Episode 13 (S07E13) - set dekoratér
Episode 12 (S07E12) - set dekoratér
Episode 11 (S07E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (28)
Hotel 52 (TV seriál) - set dekoratér
Episode 13 (S06E13) - set dekoratér
Episode 12 (S06E12) - set dekoratér
Episode 11 (S06E11) - set dekoratér
další epizody (26)
2011 Linia życia (TV seriál)
Hotel 52 (TV seriál) - set dekoratér
Episode 13 (S04E13) - set dekoratér
Episode 12 (S04E12) - set dekoratér
Episode 11 (S04E11) - set dekoratér
další epizody (26)
2010 Hotel 52 (TV seriál) - set dekoratér
Episode 13 (S02E13) - set dekoratér
Episode 12 (S02E12) - set dekoratér
Episode 11 (S02E11) - set dekoratér
další epizody (26)
2007 Regina (TV seriál) - scénografie, set dekoratér
2006 Oficerowie (TV seriál) - scénografie, set dekoratér
Tak mogło być (E14) - scénografie, set dekoratér
Oddany chleb (E13) - scénografie, set dekoratér
Słowo honoru (E12) - scénografie, set dekoratér
další epizody (14)
2005 Oficer (TV seriál) - scénografie, set dekoratér
Sto rąk (E13) - scénografie, set dekoratér
Narodziny (E12) - scénografie, set dekoratér
Napad (E11) - scénografie, set dekoratér
další epizody (13)
2004 Czwarta władza (TV seriál)

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Czapa, czyli śmierć na raty (TV film)
2001 Wtorek

Herecká filmografie

TV seriály

2006 Magda M. (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky