foto

Armen Arušaňan

  • nar. 5.1.1987 (33 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kalašnikov
2017 Mify o Moskve
2016 Zemletrjasenije
2011 Moskva-ně Moskva

TV seriály

2020 Kaťa i Blek (TV seriál)
2018 Mama (TV seriál)
Zatemnění (TV seriál)
2016 Margarita Nazarova (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
2014 More. Gory. Keramzit (TV seriál)
Slava (TV seriál)
2012 Bigl (TV seriál)
Suďja (E04)
Karpov (TV seriál)
Chobot (S01E09)
Seti (S01E08)
Časť toj sily (S01E07)
další epizody (6)
2008 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Fantazija na dvoich (S03E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky