foto

Andrej Zolotarjov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Selfie
2017 Naparnik

TV seriály

2015 Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
2014 Karpov (TV seriál)
Pobeg (S03E11)
Pjatnickij (TV seriál)
Chaos vs porjadok (S04E10)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Pismo s togo sveta (S02E21)
Samuraj (S02E20)
Ložnyj sled (S02E09)
další epizody (4)
Pjatnickij (TV seriál)
Ostaťsja v živych (S03E18)
Sistěma dajot sboj (S03E17)
Adaptacija (S03E04)
2012 Karpov (TV seriál)
Kolpak (S01E26)
Pjatnickij (TV seriál)
Ně sliškom vysoko, ně sliškom nizko (S02E31)
2011 Pjatnickij (TV seriál)
Učasť Fomina (S01E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky