foto

Andrej Gračjov

  • nar. 6.3.1981 (39 let)
    Pestovo Novgorodskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ženskaja versija. Vaše vremja i stěklo (TV film)

TV seriály

2019 Ženskaja versija. Čisto sovetskoje ubijstvo (TV seriál)
2018 Ženskaja versija. Děduškina vnučka (TV seriál)
2014 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Trubadur (S08E07)
2012 Kuchňa (TV seriál)
2011 Profil ubijcy (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
2009 Meč (TV seriál)
Moskovskij dvorik (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Propasť (S02E01)
2008 Ment v zakoně (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky