foto

Pavel Polubabkin

  • nar. 3.9.1982 (37 let)
    Uralsk, Kazachstán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Osobyj slučaj

TV seriály

2017 Akušerka (TV seriál)
Sklifosovskij 6 (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Pansionat (S02E21)
2016 Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Poslednij ment (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Nastojaščaja ljubov (S03E41)
2014 Karpov (TV seriál)
Vojna i mir (S03E20)
Korol (S03E19)
Něobchodimoje zlo (S03E17)
další epizody (8)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Gruz 200 (S08E04)
Ment v zakoně (TV seriál)
Falšivka (S08E05)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky