foto

Toni Garrani

  • nar. 1951
    Roma, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Te absolvo
Una vita in cambio
2015 Fuorigioco
2007 Le ragazze di San Frediano (TV film)
2006 L'ultimo rigore 2
La contessa di Castiglione (TV film)
2005 Manželčina pomsta

TV seriály

2013 Rosso San Valentino (TV seriál)
2008 Fidati di me (TV seriál)
2007 Lady detektiv (TV seriál)
2005 Nedokonalé zločiny (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Te absolvo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky