foto

Hanan Savyon

  • nar. 21.3.1976 (43 let)
    Jerusalem, Izrael

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mechila
2005 Ed Medina (TV film)
Taková krásná země
2002 Yossi & Jagger

TV seriály

2017 Chateau Ein Karem (TV seriál)
2013 Ptzuim BaRosh (TV seriál)
2004 Rosh Gadol (TV seriál)
1997 Shemesh (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Mechila
2017 Maktub

TV seriály

2017 Chateau Ein Karem (TV seriál)
2013 Ptzuim BaRosh (TV seriál)
2007 Bubot (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Mechila

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2013 Ptzuim BaRosh (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky