foto

Heike Ebner

  • nar. 27.10.1977 (43 let)
    Waldshut-Tiengen, Baden-Württemberg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2008 Die Weisheit der Wolken (TV film)
2007 Für den unbekannten Hund

TV seriály

2014 In aller Freundschaft (TV seriál)
Der Überraschungsgast (S17E03)
Wortgefechte (S17E02)
Prioritäten (S17E01)
2013 In aller Freundschaft (TV seriál)
Auf die harte Tour (S16E18)
Alte Narben (S16E17)
Im Banne der Dunkelheit (S16E15)
2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Am Abgrund (S15E33)
Sturmwarnung (S15E32)
Heimkehr (S15E31)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Männerherzen (S14E03)
Aus dem Gleichgewicht (S14E02)
Neues Leben (S14E01)
2006 Červené růže (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky