foto

Gennadij Christěnko

  • nar. 17.12.1962 (57 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Čempiony
2012 Ocelový motýlek
2011 Samyj lučšij film 3-DE
2007 Sluha Jeho Veličenstva
1992 Běsy
1991 Uvnitř kruhu

TV seriály

2016 Šelest (TV seriál)
2015 Poslednij ment (TV seriál)
2014 Samara 2 (TV seriál)
Silněje suďby (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Vojna i mir (S03E20)
Korol (S03E19)
2013 Lednikov (TV seriál)
Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Pod pricelom (TV seriál)
Umnik (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Nočnyje lastočki (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Etot pojezd v ogně (S05E16)
2011 Lesnik (TV seriál)
Chozjajeva žizni (S01E24)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Smertělnaja doza (S01E12)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Okončatelnyj diagnoz (S02E18)
Profil ubijcy (TV seriál)
Poklonnik (S01E08)
Vsegda govori "vsegda" 7 (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Stavki sdělany (S02E11)
Ně streljajtě v žurnalista 2 (S02E04)
Ně streljajtě v žurnalista 1 (S02E03)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Faktor smerti (S04E04)
2010 Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Bumerang iz prošlogo (TV seriál)
Děžurnyj angel (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
Svidětěl (S01E01)
Ment v zakoně (TV seriál)
Istrebitěl bratvy (S02E01)
2009 Cyganki (TV seriál)
Meč (TV seriál)
Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Oficery 2 (TV seriál)
Volf Messing: Viděvšij skvoz vremja (TV seriál)
Vysšij pilotaž (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Geněrator Bekkera (S03E01)
2008 Alexandrovskij sad 3 (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Otcy i děti (S01E11)
Isajev (TV seriál)
Ranětki (TV seriál)
Vzroslyje igry (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Čužaja staťja (S02E06)
Špionskije igry (TV seriál)
Něoficialnaja versija (E08)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Žigolo (E56)
Dvoje iz larca (E14)
Mačecha (TV seriál)
Ogoň ljubvi (TV seriál)
Papiny dočki (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Sokrovišča madam Borejko (S01E03)
Vzroslaja žizň Poliny Subbotinoj (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Podmena (S01E08)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2005 Alexandrovskij sad (TV seriál)
Ljubov moja (TV seriál)
Obrečjonnaja stat' zvězdoj (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Mstitěl (S02E11)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky