foto

Alexandr Gorodiskij

  • nar. 12.10.1987 (32 let)
    Lakhdenpokhya, Respublika Kareliya, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Grešnik

TV seriály

2018 Operacija "Satana" (TV seriál)
Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Dama v fioletovoj šljape (E08)
Graf Montěněgro (E05)
2015 Akademija (TV seriál)
Cvetok paporotnika (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Děmbelskij akkord (S02E01)
2014 Ment v zakoně (TV seriál)
Podstava (S09E03)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Ogoň (S02E15)
Maskarad (S02E14)
Čužaja žizň (S02E13)
další epizody (4)
Pjatnickij (TV seriál)
Znakomyje lica (S03E08)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
2011 Kaby ja byla carica... (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
2009 Meč (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky