foto

Claudio Alfonsi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Io ci sono (TV film)
2015 Le leggi del desiderio
Una casa nel cuore (TV film)
2014 Le due leggi (TV film)
2013 Ultimo 4 - L'occhio del falco (TV film)
Volare - La grande storia di Domenico Modugno (TV film)
1999 Pan účetní opět zasahuje
1997 Život je krásný
1995 Pasolini, un delitto italiano

TV seriály

2018 Romanzo famigliare (TV seriál)
2012 Rodinná sága (TV seriál)
2011 Láska a pomsta (TV seriál)
2010 Le cose che restano (TV seriál)
2003 Un caso di coscienza (TV seriál)
2002 Carabinieri (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky