foto

Luis Esparteiro

  • nar. 8.4.1959 (61 let)
    Coimbra, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Linhas de Sangue
2015 Amor Impossível
2013 Vidas (des)Enrascadas (TV film)
2012 Představ si
2011 Je m'appelle Bernadette
2010 Quero Ser Uma Estrela
2009 Duas Mulheres
Perpétua
2005 O Crime do Padre Amaro
2002 António, Um Rapaz de Lisboa
2001 Camarate
2000 Peixe-Lua
1999 Inferno
Mal
1998 Os Mutantes

TV seriály

2020 Terra Nova (TV seriál)
2019 Teorias da Conspiração (TV seriál)
2018 A Teia (TV seriál)
2015 A Única Mulher (TV seriál)
2013 Bem-Vindos a Beirais (TV seriál)
O Bairro (TV seriál)
2012 Louco Amor (TV seriál)
2009 Sentimentos (TV seriál)
2007 Deixa-me Amar (TV seriál)
2004 Inspector Max (TV seriál)
2000 A Raia dos Medos (TV seriál)
Ajuste de Contas (TV seriál)
Crianças SOS (TV seriál)
Super Pai (TV seriál)
1999 A Lenda da Garça (TV seriál)
Fura-Vidas, O (TV seriál)
Jornalistas (TV seriál)
Todo o Tempo do Mundo (TV seriál)
1998 Major Alvega (TV seriál)
Uma Casa em Fanicos (TV seriál)
1997 A Grande Aposta (TV seriál)
1996 Polícias (TV seriál)
1995 Primeiro Amor (TV seriál)
1994 Desencontros (TV seriál)
Na Paz dos Anjos (TV seriál)
1988 Homens da Segurança, Os (TV seriál)
1982 Gente Fina É Outra Coisa (TV seriál)
Vila Faia (TV seriál)

Dokumentární

2019 Die Ungewollten – Die Irrfahrt der St. Louis (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky