foto

Vadim Utěnkov

  • nar. 13.7.1983 (36 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sjem par něčistych
2009 Pikap: Sjom bez pravil
2008 Dvaždy v odnu reku

TV seriály

2018 Fitněs (TV seriál)
2017 Dinozavr (TV seriál)
2016 Lučik (TV seriál)
Mjortv na 99% (TV seriál)
Vtoroje zrenije (TV seriál)
2015 Papa na vyrost (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Missioněr (S02E04)
2014 Ment v zakoně (TV seriál)
Falšivka (S08E05)
2013 Legalnyj doping (TV seriál)
Vyžiť posle (TV seriál)
2012 Odnaždy v Rostove (TV seriál)
Sobačja rabota (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 Svetofor (TV seriál)
2010 Děžurnyj angel (TV seriál)
2009 Čas Volkova (TV seriál)
Dědalus (S03E34)
2007 Savva Morozov (TV seriál)
2006 Soldaty 10 (TV seriál)
Soldaty 9 (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Děti Vaňjuchina (TV seriál)
Studěnty (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Dězertir (S02E01)
2003 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Manikjur dlja pokojnika (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky