foto

Jevgenij Dobrjakov

  • nar. 4.12.1982 (36 let)
    Bulgan, Mongolsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cenzor
2016 Ja uměju vjazať
Ostorožno! Vchod razrešjon (TV film)
Prostaja istorija
2013 Ja podarju těbe ljubov (TV film)

TV seriály

2019 Němedlennoje reagirovanije (TV seriál)
Podkidyš (TV seriál)
2018 Obgoňaja vremja (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Mužskaja rabota (E05)
Svoi (TV seriál)
Dělo bez těla (S02E08)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Bylo, da splylo (S16E39)
Staraja istorija (S16E38)
Sjurpriz iz bagaža (S16E37)
další epizody (10)
2017 Akvatorija (TV seriál)
Dolg platěžom krasen (E14)
Chožděnije po mukam (TV seriál)
Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Psevdonim (E10)
Poka smerť ně razlučit (E09)
Razvedka bojem (E08)
Krylja Imperii (TV seriál)
Maski (E05)
Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Burja (S02E19)
2016 Klim (TV seriál)
Vyžiť ljuboj cenoj (TV seriál)
2015 Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Serdce Angela (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Ljublju mjaso s krovju (S01E23)
Čuma (TV seriál)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Propavšaja krasavica (S02E04)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Obmen (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Tureckij tranzit (TV seriál)
Šamanka (TV seriál)
Lučšaja podruga (E09)
Litějnyj (TV seriál)
Bumerang (S08E06)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sezon ochoty (S14E11)
2013 Koma (TV seriál)
Kovboj (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Posledňaja žertva (S01E24)
Michalyč (S01E23)
Sekretnyj zavod (S01E22)
Pepel (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Zasada (S02E19)
PPS (TV seriál)
Robin Gudy (S02E14)
Šaman (TV seriál)
Dělo česti (S02E14)
Doznavatěl (TV seriál)
Podarok (S02E09)
2012 Vremja Sindbada (TV seriál)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Smerť za projezd (S05E10)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
SOS (S05E05)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Golova Meduzy (S05E04)
2007 Gončije (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky