foto

Aysun Bademsoy

  • nar. 14.3.1960 (60 let)
    Mersin, Mersin, Mediterranean Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Langer Gang
1979 Zuhaus unter Fremden (TV film)

TV seriály

1993 Motzki (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1976 Direktion City (TV seriál)

Dokumentární

2008 Ich gehe jetzt rein - prův.
1997 Nach dem Spiel (TV film) - prův.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky