foto

Alexej Anikin

  • nar. 27.2.1974 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Anna
2018 O čjom govorjat mužčiny. Prodolženije
2015 Čužaja milaja (TV film)
2014 Něvidimki
2012 Udivi meňa (TV film)
2011 Samyj lučšij film 3-DE

TV seriály

2019 Raja znajet vsjo! (TV seriál)
2018 Duet po pravu (TV seriál)
Gadalka (TV seriál)
Kreposť Badaber (TV seriál)
Lapsi (TV seriál)
Obyčnaja ženščina (TV seriál)
Ot něnavisti do ljubvi (TV seriál)
2017 Morozova (TV seriál)
2016 Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Medsestra (TV seriál)
Osinoje gnězdo (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
2015 Džuna (TV seriál)
Kryša mira (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Solnce v podarok (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Na sčjot "odin" (S03E19)
2014 Ja bolše ně bojus (TV seriál)
Kosatka (TV seriál)
Otěc Matvej (TV seriál)
Soblazn (TV seriál)
Vesnoj rascvetajet ljubov (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Pomoščnik (S07E05)
Ment v zakoně (TV seriál)
Gromkoje dělo (S09E09)
Kodex česti (TV seriál)
Millioněr (S07E15)
2013 Moloďožka (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Nam jesť čto těrjať (S03E03)
Kodex česti (TV seriál)
Rasprava (S06E08)
2012 Pravo na pravdu (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
V zone riska (TV seriál)
Šapovalov (TV seriál)
Francuzskij parfjum (E07)
2011 20 let bez ljubvi (TV seriál)
Igra (TV seriál)
Pat (S01E16)
Svetofor (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Podpolnyje igry (S02E26)
Ment v zakoně (TV seriál)
Kapkan dlja smotrjaščego (S04E03)
Advokat (TV seriál)
Migalka (S08E20)
2010 Děžurnyj angel (TV seriál)
Interny (TV seriál)
Těrminal (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Papaša (S03E56)
Prisjažnyj (S03E45)
Čas Volkova (TV seriál)
Korolevskaja krov (S04E15)
2007 Sled (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2007 Sled (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky