foto

Tatiana Iekel

  • nar. 10.10.1932 (86 let)
    Jasy, Rumunsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sieranevada
Toate fluviile curg în mare
2015 Hnízdo 0068
1979 Cine ma striga?
1978 Mezi zrcadly

TV seriály

2017 Stíny (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)

Dokumentární

1962 Pustiul

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace