foto

Hans Abramson

  • nar. 5.5.1930
    Stockholm, Švédsko
  • zem. 9.6.2012 (82 let)
    Tjörn, Västra Götalands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1970 Tintomara
1969 Sonja - 16 år
1967 Bränt barn
Roseanna
Stimulantia
1966 Ormen

TV seriály

1981 Kallocain (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1991 F - E - D - A (TV film)
1970 Tintomara
1969 Sonja - 16 år
1967 Bränt barn
Roseanna
Stimulantia
1966 Ormen
1965 ...för vänskaps skull...
1963 Lyckodrömmen
1962 Gisslan (TV film)
Kvartetten som sprängdes (TV film)
1961 Briggen Tre Liljor
En handelsresandes död (TV film)
Ljuva ungdomstid (TV film)
Syskon (TV film)
1960 Benjamin (TV film)
Björnen (TV film)
Den respektfulla skökan (TV film)
1959 Vår ofödde son (TV film)
Älska (TV film)

TV seriály

1984 Träpatronerna (TV seriál)
1981 Kallocain (TV seriál)
1979 Skeppsredaren (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1967 Stimulantia - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky