foto

Miika Soini

  • nar. 1973
    Rusko, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Anniken
2008 Crossing Paths
Thomas (TV film)
2005 Relation (studentský film)
2004 Harmaa Alue (studentský film)
2003 Kaukorakkaus (studentský film)
2002 Jumalan palvelus (studentský film)

TV pořady

2010 Yksi lensi yli Marin pesän (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Thomas (TV film)
2005 Relation (studentský film)
2004 Harmaa Alue (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Miami
2013 Egyptská princezna
2007 Georg
2006 Onni von Sopanen
2002 Pieni pala rakkautta (studentský film)
1999 Punainen baskeri (studentský film)

TV seriály

2017 Presidentti (TV seriál)
Järistyspiste (E08)
2016 Roba (TV seriál)
Petturi (S03E06)
2011 Tappajan näköinen mies (TV seriál)
Hyvä veli, paha veli - osa 1 (E03)
2010 Kallio (TV seriál)
Musiikkivideo (E07)
Tuoli (E02)
Kaupunkihuuhkaja (E01)
2007 Kultainen noutaja (TV seriál)

Dokumentární

2007 Pietà

Producentská filmografie

Filmy

2005 Relation (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace