foto

Stacy Cochran

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Write When You Get Work
2000 Drop Back Ten
1996 Ochránce
1992 Můj nový revolver

TV seriály

1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)

Dokumentární

1998 Richard Lester!

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2002 Intimate Portrait: Diane Lane (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace