foto

Ralph Evers

  • nar. 11.2.1935
    Göteborg, Švédsko
  • zem. 27.1.2019 (83 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Zatracení kluci
1991 T. Sventon och fallet Isabella
1989 Fallgropen
1988 Månguden (TV film)
VD (TV film)
1987 Jim a piráti
Komedianter (TV film)
1986 Den nervöse mannen (TV film)
Ester - om John Bauers hustru (TV film)
1966 Prinsessan

TV seriály

2001 Kommissarie Winter (TV seriál)
1999 Sjätte dagen (TV seriál)
1991 Guldburen (TV seriál)
1988 Xerxes (TV seriál)
1985 August Strindberg ett liv (TV seriál)
1983 Profitörerna (TV seriál)
1980 Lycka till (TV seriál)
1973 Bílý kamínek (TV seriál)

Dokumentární

1997 Bergmans röst

Producentská filmografie

Filmy

2001 Skuggpojkarna (TV film)

TV seriály

1997 Hammarkullen eller Vi ses i Kaliningrad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky