foto

Aljoša Šabljuk

  • nar. 7.12.2010 (9 let)
    Sankt-Peterburg, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Car a Matilda
2016 Tak postupajet ženščina (TV film)
2015 Goroskop na udaču

TV seriály

2019 Dělfin (TV seriál)
2018 Kupčino (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 15 (E15)
Episode 10 (E10)
další epizody (4)
Tam, gdě nas nět (TV seriál)
Čužaja (TV seriál)
2017 Ja vybiraju těbja (TV seriál)
Něpokornaja (TV seriál)
Ot suďby ně zarekajsja (TV seriál)
2016 Kuba (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
2015 Oskolki sčasťa (TV seriál)
2014 Igra s ogňom (TV seriál)
Mama Ljuba (TV seriál)
Pisma na stěkle (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Chod koněm (S02E25)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky