foto

Bed Cerchiai

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 2061: Un anno eccezionale
2005 La caccia (TV film)
Rošťák detektivem
2002 Ragazze di Miss Italia, Le (TV film)
1997 Nirvana
1996 Cuori al verde
Intolerance
1994 Oasi
1987 Ternosecco

TV seriály

2011 Zásahová jednotka (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1999 Ispettore Giusti, L' (TV seriál)
1993 Un commissario a Roma (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky