foto

Tim Rooney

  • nar. 4.1.1947
    Birmingham, Alabama, USA
  • zem. 23.9.2006 (59 let)
    Hemet, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Storyville
1972 The Loners
1967 Riot on Sunset Strip
1966 Horatio Alger Jones (TV film)
1965 Village of the Giants
1962 The Couch
1961 King of the Roaring 20's - The Story of Arnold Rothstein

TV seriály

1983 Mister T (TV seriál)
Saturday Supercade (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)
Mister Roberts (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Mickey (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 Room for One More (TV seriál)
The Jetsons (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
1955 The Mickey Mouse Club (TV seriál)
1954 Summer Playhouse (TV seriál)

Host

TV pořady

1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1954 The Donald O'Connor Show (TV pořad)
1950 The Joe Franklin Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky