foto

Alexandr Děmič

  • nar. 6.5.1970 (49 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Prostaja istorija

TV seriály

2018 Kupčino (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Složnyj farvatěr (E14)
2017 Ekspropriator (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Na krjučke (S02E10)
2016 Pjať minut tišiny (TV seriál)
2015 Ochotnik za golovami (TV seriál)
Čuma (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Propavšaja krasavica (S02E04)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Plata po sčjotčiku (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Ultimatum (TV seriál)
2013 Byvšaja žena (TV seriál)
Kulinar 2 (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Sekretnaja missija (S01E01)
Šef (TV seriál)
Konkurent (S02E13)
Ubijca (S02E11)
Šaman (TV seriál)
Rodstvenniki (S02E04)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Chvost (TV seriál)
Dva kapitana (E23)
Vremja Sindbada (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Samooborona (S07E08)
2011 Lesnik (TV seriál)
Joločki (S01E18)
Narkotrafik (TV seriál)
PPS (TV seriál)
U vsech na glazach (S01E21)
Čužoj rajon (TV seriál)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Ksiva (S01E09)
2009 Legenda ob Olge (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Vtoroje dychanije (S03E09)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Na obočině (S10E13)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
S vetěrkom (S01E06)
Gaišniki (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Ischod děla něočeviděn (S01E05)
2007 Gončije (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Skvoznoje ranenije (S03E01)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Černyj čulok (S02E10)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Bomba ot faraona (S01E08)
Princessa i niščij (TV seriál)
2004 Agent nacionalnoj bezopasnosti 5 (TV seriál)
Legenda o Tampuke (TV seriál)
Mangust (TV seriál)
Děň zdorovja (S02E11)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti 3 (TV seriál)
Čjornyj voron (TV seriál)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Těmnoje pivo, ili urok anglijskogo (S01E07)
Seksot Cyplakov (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky