foto

Galina Močalova

  • nar. 18.11.1933 (86 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Vysoká dívka
2015 Norveg
2014 Já se nevrátím
2013 Sněguročka
2011 Kuda těčjot more?
2006 Persten naslednika dinastii
1986 Isključenija bez pravil (TV film)
1985 Vot moja děrevňa...
1979 Klub sebevrahů (TV film)
1963 Den štěstí
1959 Pověsť o molodožjonach
1957 Poddubenskije častuški

TV seriály

2019 Sled lisicy na kamňach (TV seriál)
2018 Svoi (TV seriál)
Ukus na million (S02E07)
2017 Almaznyj endšpil (TV seriál)
Most (TV seriál)
Otličnica (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Kapriz (S17E05)
2016 Koloděc zabytych želanij (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Vizit k Minotavru. Časť 4 (E04)
Vizit k Minotavru. Časť 3 (E03)
Vizit k Minotavru. Časť 2 (E02)
další epizody (4)
Čto i trebovalos dokazať (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělovaja žesť (S16E23)
2015 Babje leto (TV seriál)
Policejskij učastok (TV seriál)
Rožďonnaja zvezdoj (TV seriál)
Semejnyj albom (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Starosť (S02E07)
2014 Chronika gnusnych vremen (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Gosti iz mraka (S08E28)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dorožnyje piraty (S14E27)
2013 Krik sovy (TV seriál)
Major policii (TV seriál)
Pepel (TV seriál)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Kameň, nožnicy, bumaga (E02)
Bejker Strit, 221b (E01)
PPS (TV seriál)
Zarplata (S02E03)
Doznavatěl (TV seriál)
Ličnyje otnošenija (S02E28)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sobačja smerť (S13E11)
2012 Chvost (TV seriál)
Juvelir (E14)
Žizň i suďba (TV seriál)
2011 Čužoj rajon (TV seriál)
2010 Vojennaja razvedka (TV seriál)
Jagdkomanda: Časť 2 (S01E02)
Jagdkomanda: Časť 1 (S01E01)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Begi, belyj krolik (S09E23)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Rodnaja krov (S02E02)
2005 Mistr a Markétka (TV seriál)
2003 Mangust (TV seriál)
Čužaja vojna (S01E10)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Belyj karlik (S05E13)
2002 Tajny sledstvija (TV seriál)
Paděnije (S02E03)
2000 Agent nacionalnoj bezopasnosti 2 (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Čjornaja metka (S03E15)
1981 20-e děkabrja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky