foto

Nikita Markejev

  • nar. 22.3.2006 (13 let)
    Sankt-Peterburg, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bitva
2018 Nikto, krome nas (TV film)
2017 Ničej
2016 Pocelujev most
2015 Expirijens
Norveg

TV seriály

2020 Socialnaja zaščita (TV seriál)
2019 Jesť ňuansy (TV seriál)
2017 Ja vybiraju těbja (TV seriál)
Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Prošloje i nastojaščeje (E01)
Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
2015 Takaja rabota (TV seriál)
Rasplata (S01E51)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Professional (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Ložnaja trevoga (S02E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky