foto

Ulf Qvarsebo

  • nar. 15.4.1931
    Bromma, Stockholms län, Švédsko
  • zem. 19.7.1990 (59 let)
    Göteborg, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Glenn och Gloria (TV film)
1981 Pappa och himlen (TV film)
1964 Svenska bilder
1956 På heder och skoj
1953 All jordens fröjd
Barabbas
1952 När syrenerna blomma
1951 Sköna Helena
Slečna Julie
1950 Loffe blir polis
1942 I gult och blått

TV seriály

1984 Träpatronerna (TV seriál)
1983 Profitörerna (TV seriál)
1982 Polisen som vägrade svara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky