foto

Kevyn Settle

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Plan 9
2013 Zbav se svých miláčků
2009 Zombthology
2006 Darken

TV seriály

2013 Domek z karet (TV seriál)
7. kapitola (S01E07)
Zakázané (TV seriál)
2008 John Adams (TV seriál)
Zbytečná válka (E06)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Převzetí (S05E07)
Jen mimo záznam (S05E03)
Nepotvrzené zprávy (S05E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2011 FBI: Kriminální pátrání (TV seriál)
2007 Neuvěřitelné lidské tělo (TV film)
2005 Je to možné? (TV seriál)
Objevování pravdy (TV seriál)
2004 Psychic Detectives (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2019 Found in Korea
Fruits of Peace

Producentská filmografie

Dokumentární

2019 Found in Korea
Fruits of Peace

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2019 Fruits of Peace

Host

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky